fiaskot löst

Nu är det löst med middagsbiljetten till studentskivan.

jag lyckades smuggla ut lite pengar från mitt sparkonto, och igår kom min avi till klänningen, så igår när mamma berättade så blev jag helt upprymd av glädje :D visste inte vart jag skulle ta vägen :D så nu är mamma och hämtar ut den åt img, så får jag se den ikväll :D

och förresten! det är sista dagen innan vi får LÅNG ledigt :D skönt, skönt, skönt! :D

och sen ska jag träffa upp lindisen på staden :D sen är det jobb som gäller ^^

kommer hem sent :P

men till gårdagen. jag träffade upp snuttan på stan för att bege mig till sjukan och även till skatteverket. jag kom till skatteverket och de visade sig att jag INTE behöver deklarera :D så sjukt skönt ^^ så jag hjälpte pappa med sin deklaration istället ^^ sedan så bar det av vidare.

sissi och jag satte oss på cupido för en liten trevlig matstunden tillsammans och vi fick även en tid att prata av oss lite. ska ringa till en trafiksskola så vi kanske ska gå på intensivkurs tillsammans :D

YAY! :D

nej men jag sitter här på information & layout, har gjort klart allt som dom andra redan håller på mig nu :D

så jag sitter här, och fördriver tiden en aning ^^

men tills nästa gång;

Majs, Bajs, så himla nice! <3

fiasko

igår fick jag reda på, att biljetten till studentskivan kostar 380 spänn. jag har redan köpt min klänning, vart ska jag göra av den nu när jag inte kan gå på middagen? endast eftersläppet som gäller för mig... så typiskt.. .:/

jag somverkligen hade sett framemot att få gå, så blir det inte av :(

typiskt, typiskt, typiskt ...

7 månader

idag insåg jag en sak... det är den 26 april. och det var 7 månader sen som du försökte lämna oss här i livet. du ville inte vara kvar längre.

tänk vad tiden går fort egentligen. jag kommer ihåg när jag fick samtalet från din stora syster, när hon berättade om dig, vad du hade gjort. att du låg på akuten, illa däran. jag kommer ihåg hur gråten i halsen bara steg när jag pratade i telefonen och hur jag inte kunde hålla den tillbaka när jag väl lade på.
mamma fick bli min stödpåle den kvällen. och när min syster sedan kom hem, så åkte vi upp till akuten, där du var. det var så hemskt att se dig med alla apparaterna, men det var samtidigt skönt att se, att du fortfarande fanns kvar hos mig, oss. jag vet inte om du kommer ihåg allt jag sa till dig den kvällen, men jag gör. och låt det bli våran hemlighet!

sen den kvällen så har allt rasat samman känns det som... ingen jag kan prata ut med, så som jag kunde med dig. ingen som lyssnar som du gjorde, ingen som tröstar som du gjorde. att få kunna försvinna hem till dig, i din famn, är något som jag verkligen saknar.

att inte få hålla om dig, är frustrerande. de enda ställena som du existerar på är nu i mitt minne och i mina kort. men den största platsen som du finns på. är mitt hjärta!

att inte få träffa dig nästan varje dag, som vi gjorde förut, känns i hjärtat. att inte få höra dig skratta och le... hur ska detta te sig i framtiden?

Emilia, ängeln min, jag saknar dig av hela mitt hjärta. det finns inte ord för hur mycket jag saknar dig och inget kan beskrivas nog för att visa hur mycket jag älskar dig. De minnen vi har tillsammans och allt vi delade, ska jag alltid bära med mig. Det finns i mitt hjärta 4-ever gumman!

Älskar dig och saknar dig! Mamma Mu + Kråkan 4-ever <3


vilken jävla skit-.- jävla rånet!

nu har jag precis fått veta... att få komma in på min egen jävla skiva, så kostar det 380 spänn :O :S vilket jävla rån asså... och vi har ju redan pejat 200 spänn... visserligen så får vi tillbaka dem, men det är om ett tag. kan inte ligga ute med så mycke pengar -.- fan! fan! fan! vilken jävla skit grej...

mamma mia!

igår kväll när jag kom hem, så hade det börjat snöa extremt mycket! jag trodde det bara var tillfälligt, men imorse när jag vaknade, så var marken helt vit :| jag blev så extremt chockad. Vart tog sommaren vägen?! Jag som äntligen trodde att våren var påväg.... :/

så idag, i skolan, så hade det snöat hela fucking dagen -.- tur är så ser jag fram emot kvällen faktiskt :) kusin ska komma förbi och titta på film :D sedan ska hon nanna kudden hemma hos mig ^^ :D

och imorgon, ja imorgon. då är det firande av min & Björns 1 års dag:) visserligen så var den igår, men vi tar den imorgon istället :) myspys ^^

så för tillfället sitter jag i bibblan, försöker plugga arslet av mig :P men fungerar inte så bra :P

men tills nästa gång;

Majs, Bajs, så himla nice! <3

en sån dag... helt slut!

jadu... imorse så hade jag sovmorgon, det var så välförtjänat! eller ja, kanske inte... men iaf...

dagen började med organisation och ledarskap. ganska kul faktiskt :D vi pratade om anställning och lite sådant. vad man har för rättigheter, skyldigheter och LAS :) ganska kul, men de mesta kunde jag från administrations kursen :)

sen hade vi svenska där vi fick skria på svenska uppgiften. blev faktiskt klarm ed första stycket :) och de är två eller en skrivuppgift kvar. och den ska in den 29 :)

sen hade vi rättskunskap fick lite grejor inför provet på torsdag :) repetition kallas de ^^

och efter en "hård" dag så var det dags att jobba. på poketklubben.

jag var så taggad när jag kom dit :D men sen gick de utför... :/ sålde 1 (!) på 2 timmar -.- usch! men iaf, linda och jag kom fram till att vi äger över alla ;D haha! ^^ lite kul faktiskt :)

men aja, till kvällen. har suttit framför datorn sen jag kom hem. nästan :P och nu sitter jag här igen ^^

haha jadu :)

men nu orkar jag faktiskt inte skriva mera :P

Så tills nästa gång;

Majs, Bajs, så himla nice! <3

oj :O

här om dagen så läste jag en väns blogg. inlägget handlade om katastrofen i island, dess vulkan utbrott och även andra naturkatastrofer i världen. Det gav mig en tankeställare.

Tänk om(!) det verkligen är sant det som majaindianerna sa för hundra år sedan? Att världen ska utplånas 2012? men tänk om(!) världen verkligen ger igen på oss nu? efter alla föroreningar och förstörelser som vi gjort mot den?

tänk om den kommer lite tidigare än väntat?

idag när vi satt ute i solen och tog det lugnt, så såg man de mörka under molnen. Var detta verkligen askmolnet som kommit in nu över sverige?
Jag trodde själv att det skulle vara helt annorlunda, men vad vet jag.. Jag har ju aldrig varit med om de förut...

Men jag håller verkligen tummarna, detta får inte hända!

dem sa ju att 2007 skulle vara det år då jorden skulle gå under. men inte hände de ju!

nej men jag ska spåna lite till på det här.

Så tills nästa gång;

Majs, Bajs, så himla nice! <3

lyckad dag :D hittills <3

igår så satt vi i stadsbibblan och pluggade, jag och zhwan. vi pluggade till småföretagande B provet idag. Det var så sjukt mycke fakta som skulle tas in. Och jag var rädd att jag inte skulle kunna komma ihåg allt.

Så imorse när vi fick provet, så var det två fakta frågor. resten var uträkningar och bokslut. ja dagboks blad oxå :P

Jag känner att jag vekrligen klarade den :D jag blir extremt ledsen om jag inte klarar detta. 

så när jag kom tillbaka till företags rummet så satt robin där. Han sa; "Om du inte klarar detta som är vår ekonomichef, vem kan klara det då!? " haha de var så roligt ^^ 

men de värsta är, om något är fel, satt i fel kolumn, så kan det lätt bli fel... men det får vi inte tänka på nu!

DET KÄNDES BRA! :D

Så tills nästa gång;

Majs, Bajs, så himla nice! <3 




blyerts över himlen? eller sudda bort?

Jag vill börja med att gratta födelsedags barnet :D GRATTIS JOHAN PÅ FÖDELSEDAGEN :D funderar på om jag ska våga ringa, jag har ju inte pratat  med honom på två år :$ men vill ju ringa och gratta honom iaf :)

Imorse när jag var påväg till skolan, gick till bussen, så stannade jag till och tittade upp mot kyrkan. Jag blev riktigt varm i kroppen när jag såg molnen på himlen. Det var en ny känsla för mig.

På himlen, så var det dem vita molnen som alltid brukar finnas där. Sedan så såg det ut som om någon hade tagit en blyerts penna och ritat dit streck över himlen. det var riktigt coolt måste jag säga.

Tänk om någon kan ändra nutiden och har målat dit strecken? Tänk om man likaväl kan sudda ut dom??? Det vore något. För solen ligger ju precis bakom dem så jag hoppas dem blir utsuddade senare, idag :D

Men iaf... nu ska det skrivas svenska uppsats.

Så tills nästa gång;

Majs, Bajs, så himla nice! <3


finally

nu känns det som om allting fungerar igen :) stressen verkar ha fallit av mig på något konstigt sätt :) riktigt skönt då det ändå är ganska mycket som ska göras nu den närmaste tiden :P På fredag är det prov i småföretagande B, på måndag är det prov i judendom (religion), någon dag nästa vecka är det prov i rättskunskap (arvet) och projektarbetet ska lämnas in på fredag nästa vecka ( har inte ens börjat) och sen... den 29e april så ska svenska uppsatsen lämnas in. Även om schemat är full speckat så känns det lugnt :) har ju trots allt ledigt från jobbet ändå fram till tisdag, nästa vecka :) så skönt för då kan jag verkligen planera allt som ska göras^^

men nu ska vi se på hemsöborna på svenskan, så vi höres senare :)

Så tills nästa gång;

Majs, Bajs, så himla nice! <3

Tårar

Själen är så trött, så trött.
Allt i kroppen känns utnött
känns som om tårar vill komma ut.
Det är bara det att tårarna tagit slut.

Fyll på mitt förråd och låt dom rinna.
Efter gråt brukar sig ro infinna,
om än bara den kommer och
sedan åter går.
Jag ändå för en stund lite bättre mår.

Så kom tårar och på min kind strila
så själen får sin vila
och kroppen får sitt
och allt det svarta för en stund
blir vitt.


.:.



Du får inte ha mig som din dröm,
när jag vill vara din verklighet.


~ Kan mina tårar förklara hur mycket jag saknat dig?

Kan någon hitta mig?

      Vem är jag?
      Vem har jag blivit?
Jag vill inte vara så här mera
Jag vill tillbaka till den dag mitt
      gamla jag försvann.
Skratten.
Glädjen.
Livet.
Men framför allt, till känslan av
                                   Lycka!
Ingenting finns kvar, förutom
Hat.
Otillräcklighet.

Jag är en ny människa.
             Förändrad till det sämre...

*~*~*

Vem ska älska mig,
min mörka ängel,
om du nu lämnar mig?


Svartsjuk

Varför blir du svartsjuk på någon som aldrig blir lika underbart fin som du?
Ingen annan har så vackert leende som du...
Ingen annan gör mig så glad som du...
Ingen annan får mitt hjärta att banka och slå och gör mig så matt av åtrå...
Har aldrig tidigare känt mig så här.
Jag är ju faktiskt kär!
Ingen annan betyder något för mig.
Ingen!
Det finns bara en kärlek för mig,
och den kärleken är Du!

<3


wierd or what!?

detta blir världens kortste blogginlägg hittills... men de är för huvudet orkar inte riktigt idag :P

igår åkte jag in till stan för att träffa upp LillaSyster och sola innan jobbet :) gud så behagligt de var ^^

så efter mina 20min så gick jag, adde & lillasyster när på stan, skulle handla lite mat och sedan till jobbet :)

väl på jobbet, efter att ha ätit så gick jag in till säljsalen :) sjukt trött faktiskt, lite hängig. så satt jag där och pratade med linda och helt plötsligt så försvann känseln i min högra arm... sedan spred de sig till min högra ansiktshalva oxå :O

så sjukt läskigt, men ändå sålde jag på mitt första och sista samtal igår ;D (jag är bäst)

nej men nu ska jag sluta här, och fortsätta skicka klart alla bilderna (de går fortare om jag stänger ner allt annat har jag PRECIS kommit på) xD

Så tills nästa gång;

Majs, Bajs, så himla nice! <3

what a night with the guys ;D

för att ha börjat dagen riktigt hemskt, så blev den jävligt bra :D

jobbet idag gick jävligt bra :D är så himla nöjd med mitt resultat ^^ sen så gjorde jag värsta snygga bilden, lite flames och "bijoux" :D ska lägga upp en bild sedan på face kanske :P

efter några timmar på jobbet, så skulle jag kanske ha gått på bio med monkisen, men det blir på söndagen istället :) så det blev att möta upp lindisen, jocke och simon på Donken :) sedan efter det så begav vi oss till "The Queen Victoria" sjukt roligt :D de var live band och när det andra bandet skulle spela så tog jag fram UNO:t och jag, jocke och lindisen började spela :) helt plötsligt från INGENSTANS så kom sångare fram, klev upp på knän på bordet bredvid mig och tog tre kort ur UNO leken :O sedan gav han bort dom till en annan söt liten tjej på andra sidan rummet ;P haha :) var riktigt kuligt ^^

så nu har jag fått uppleva något annorlunda :) jag hade inte ens en aning om att det placet fanns :D men fan asså :D flera gånger till med en sådan här kväll, right guys? :D

när kvällen sedan var slut så tänkte jag på monkans förslag att komma till VIP, så jag funderade lite på det påväg till bussen med lindisen. men de blev inget. för jag kunde inte ta mig hem annars :( så när jag äntligen kom hem, efter en riktigt trevlig kväll, så smsade jag med hellström. då var han på VIP -.- tänkte då " VA FAN! varför gick jag inte?-.-" men sånt kan hända, antar jag ....

ja men skit samma för tillfället :) kommer flera tillfällen ju för fan :D

så j, nu ska jag titta lite på tv, björnen ligger här bredvid och snusar redan ^^ han har haft en tuff dag på badet med några familjemedlemmar och lite andra människor ^^

så tills nästa gång;

Majs, Bajs, så himla nice! <3

On my heart

No matter what you say about love
I keep coming back for more
Keep my hand in the fire
Sooner or later I get what I'm asking for

No matter what you say about life
I learn every time I bleed
The truth is a stranger
Soul is in danger I gotta let my spirit be free
To admit that I'm wrong and then change my mind
Sorry but I have to move on and leave you behind

I can't waste time so give it a moment
I realize nothings broken
No need to worry about everything I've done
Live every second like it was my last one
Don't look back got a new direction
I loved you once, needed protection
You're still a part of everything I do
You're on my heart just like a tattoo
Just like a tattoo
I'll always have you

Sick of playing all of these games
It's not about taking sides
When I looked in the mirror didn't deliver
It hurt enough to think that I could stop
Admit that I'm wrong and then change my mind
Sorry but I've gotta be strong and leave you behind

I can't waste time so give it a moment
I realize nothings broken
No need to worry about everything I've done
Live every second like it was my last one
Don't look back got a new direction
I loved you once, needed protection
You're still a part of everything I do
You're on my heart just like a tattoo
Just like a tattoo
I'll always have you

If I live every moment
Won't change any moment
There's still a part of me in you
I will never regret you
Still the memory of you
Marks everything I do, oh

I can't waste time so give it a moment
I realize nothings broken
No need to worry about everything I've done
Live every second like it was my last one
Don't look back got a new direction
I loved you once, needed protection
You're still a part of everything I do
You're on my heart just like a tattoo

I can't waste time so give it a moment
I realized nothings broken
No need to worry about everything I've done
Live every second like it was my last one
Don't look back at got a new direction
I loved you once and I needed protection
You're still a part of everything I do
You're on my heart just like a tattoo
Just like a tattoo
I'll always have you

</3

                                       


hej då :(

imorse var sista dagen :( bussen mot staden, tåget till upplands väsyby, gick 12.29 hemifrån mig. Tåget gick 13.13 från uppsala :( Tänk att det redan har gått 7 dagar? :O shit va tiden rinner iväg när man har roligt :( så runt 13.10 så kramade vi hej då av sickan och var tvungna att bege oss till bussen mot öregrund. så för tillfället har vi kommit ända till Östhammar:) så snart framme i öregrund! yeah! :) börjar må en aning illa av att sitta i en buss vars chaufför kör som en dåre :O

så idag blir det middag hemma hos familjen Karlsson :) och mormor kommer oxå över på mat ^^ så mysigt :)

och ikväll då... hade vi planerat en tjejkväll, men stackars angelica ligger hemma och inte mår så bra alls :( krya på dig gumsan! <3

ungefär halvvägs till öregrund så fick jag ett jävla sug att verkligen supa skallen av mig ikväll för att orka imorgon. men de värsta isåfall är väl att sitta på bussen, illamående och bakis... så ska nog fundera över de lite till. men orken imorgon väger mera som anledning än bussresan hem :P

ja men nu dör snart mitt batteri, så alla dör ute, ni får ha en trevlig och godisrik påsk ^^

så tills nästa gång;

Majs, Bajs, så himla nice! <3


                                                   

gårdagen, dagen

efter en LÅNG dah i skolan, med prov (förhör) och skriva klart en bokanalys, så begav jag mig till sjukan för att hälsa på Kusin Sara :D de var riktigt trevligt att få hälsa på ^^ trots att de var på sjukhuset :)

sedan runt 5 bar det av ner på staden igen, för att träffa upp Björnen och Sickan :) men först träffade jag linda på stora torget :D vi pratade, lade ögonen på en riktigt godbit ;P

runt 6 så kom bussen in och björnen, sickan och jag tog bussen till fyrishov för att bowla med Karin, Andreas, Amelie, Jonathan, Sickan och Björnen ^^ gud va roligt det var att spela bowling igen :D det var riktigt länge sen ^^ och jag tror att nästan alla andra hade lika kul som jag ^^

och sedan bar de av hemåt ^^

så nu är de lov :D

idag så har de inte blivit så mycket gjort, vi har varit på lång promenad med Gonz, tittar på film och sen så skjutsade jag Sickan till bussen och tåget mot Upplands väsby :D

så ja... nu är det att ta det ÄNNU mera lugnt ^^

så tills nästa gång;

Majs, Bajs, så himla nice! <3

torsdag morgon-> snart lov :D

nu är provet i svenska klart :D eller ja förhöret var det väl mera likt :) alla stilistiska figurer :P haha svarade på 16 av 20 stycken ;D de tyckte jag var jävligt bra ^^

så nu sitter hela klassen och ska bestämma "klassens" till studentskivan, jag har precis blivit utskickad för att dom ska bestämma min. hoppas bara inte att de blir som förra året, klassens tappra :P

men ja

så tills vidare;

Majs, Bajs, så himla nice! <3

RSS 2.0