uttråkad dag...

Dagen börjar inte alls bra. Nästan hela dagen har inte varit bra. Jag åkte upp till akuten imorse för att kolla mina bortdomnade händer, men blev skickad vidare lite överallt. Men ingen kunde göra något... Dom hänvisade mig till hud, och dom hade ju stängt telefonen vid den tiden då jag hade fått tag på mobilen. Så ska ringa imorgon kl.08.00 och höra om dom har en besöks tid imorgon... Men annars så jobbar jag imorgon från 09.00-17.00, så blir en tidig dag imorgon oxå.

Nu på kvällen så har det tittats på film och varit ute på lång promenad med sigge. Mysigt som tusan :)

Vet att inlägget blev kort, men orkar inte skriva mera nu. Nattz på er!


En lång Dag

Julhelgen har varit underbar :) Spenderade julafton hemma så min älskade bror och hans fru, oh tillsammans med min brorson :) Vi umgås, fixade maten, hade en trevlig middag och sedan var det julklappsöppning. Ni skulle ha sett min kära brorson, han vandrade runt julklapparna som en jag vet inte vad :) Han var så ivrig att öppna sina paket, och jag förstår honom :) Jag var precis likadan för några år sedan, men nu uppskattar jag mera att vara med familjen och vänner :) Äta en god middag, umgås och titta på kalle anka. Men klappar fick jag ju för det :)
Jag fick en massa flyttsaker så som kastruller, bestick, stekpanna handdukar/diskhanddukar, m.m :) Tack så mycket! :) Även så fick jag trisslotter men vann inget dock, men kul att skrapa så länge det varade :)

Juldagen spenderades genom att sova mestadels, vaknade väldigt sent. Tror klockan var runt 13.30 ungefär... Innan jag klev upp iaf :P Haha :) Senare fick vi gäster, Monkan & Anki, Stålan & Annelie kom över :) Så vi hade en trevlig middag och bara umgicks lite :) Senare på kvällen så var det dags att hämta Mino vid tåget :D Saknade henne så just då! Hemskt :( Men hon kom iaf tillslut :) Och på kvällen så var dags för utgång :D sjukt kul ^^ Var jätte mycket människor trots att det var juldagen :O Tror inte jag har sett det så fullt tidigare ^^ Kul Kul ! :) Men det varade inte i all evigthet, men iaf till 02.30 :) Sen skjutsade vi hem Simon och hans tjej (?) till G-sunda och sen bar det av till Vattholma :)

Igår (söndag) så sovs det ganska länge oxå, har ingen koll på när vi gick upp, men sent iaf ;P Så sent att det var dags att åka till biltema på en gång då dom stängde 17.00. behövde ju köpa ett batteri till bilen :O (!) Så det fixades igår, för att sedan fixa minos hår hemma i Vattholma och sedan sova :)

Idag så har det inte änt mycket, men lite iaf. Klockan 13.00 skulle jag vara hos Krisse frisör för att fixa mitt hår, och gissa om jag har längtat? :D Kommer dit till 13.00 och hon hade då en annan kund, så fick vänta några minuter :) Sen var det min tur. Eftersom jag skulle bli blond, från brun, så tog det ett tag att bleka håret för att kunnna få rätt färg. Men riktigt rätt blev det ju aldrig :P För avfärgningen ville inte som vi ville, men blev ju bra ändå :) Så från 13.00-19.00 höll vi på... Varav 2 timmar gick till förlängningen och resten gick till att försöka få rätt färg i håret xD tog MYCKET längre tid än jag och Krisse trodde, men men :) Fick mitt guld blonda hår ^^ Dock är det lite oranga nyanser i vissa ljus, men jag blev riktigt nöjd :) Ska tvätta det några gånger för att se om färgen blir ljusare, skulle kunna gå så krisse :) Om inte annat så köper jag lite silverschampoo ;) Haha :)

Vad fan gör jag egentligen uppe nu, kom jag på? :O Jag börjar ju fan jobba imorgon klockan 09.00.... Men det har varit skönt med några dagars ledighet :)

Så för att avrunda julhelgen och dagen, SHIIIIT BRA :D :D bara ett år ungefär kvar till nästa jul ^^ Som då förhoppningsvis kommer spenderas i egen lägenhet :D :D

Så på återseende!

 

Efter 6 timmars sittande hos frissan!



25/12-10 Mino, Jag & Amanda (Algen)

Jaha då fungerar det inte att logga in på ...

Jaha då fungerar det inte att logga in på blogg.se ... Så får skriva via sms istället. Det här har inte varit den bästa dagen kan jag säga :( början var faktiskt helt okej och eftermiddagen likaså, men fram mot kvällningen så satte jag mig vid datorn och hittade min gamla blogg, www.skrotie.blogspot.com . Hittade där ett gammalt inlägg från dagarna då hoppet inte var på topp och känslan i magen av tomhet sved. Inläggen handlade om händelsen efter att kråkan min tog överdosen, innan jag fick det där krampande samtalet som var det värsta i mitt liv. Jag kan inte sluta tänka på texten och jag kan inte sluta tänka på känslan jag hade när jag skrev dom. Det sitter fortfarande kvar i magen :( har nog inte riktigt förstått att det har hänt :( saknar henne så! Tårarna vill rinna men dom får inte. Vill inte. Vågar inte. Vill inte gå ner mig i den dvalan igen :( Det kanske låter lite hemskt, men jag vägrar gråta. Det finns en person som förstår mig, som gått igenom nästan samma sak. Önskar du var här nu! När jag även läste det ena inlägget så kom jag att tänka på en sak. Det finns faktiskt mirakel! Läkarna sa att du nog inte skulle klara dig, att du var hjärndöd. Men nu har du starkt tagit dig framåt, du kan prata du kan gå, men du minns mig fortfarande inte:( men ett Mirakel är det må jag säga. Men jag vet att du är stark, du kämpar vidare! Och jag står där med dig, kan inte bokstavligt talat, men jag kommer att vara med dig, i hjärtat och sinnet! Saknar dig så otroligt mycket, önskar jag fick hålla om dig och bara känna din närhet! Du Kommer alltid finnas i mitt hjärta kråkan min! Förevigt min. Förevigt din. Förevigt vår. <3


Tisdag :)

Oj, ja. Dagen har inte varit den allra bästa.

Jobb blev det iaf, skulle egentligen ha börjat 13.21 men då jag är hundvakt så ställde jag klockan och åkte till jobbet till9.00 och chansade att jag fick flytta upp mina tider under dagen. Och snäll som erik var så fick jag det :) Så började jobba imorse kl.09.00  :) Men produktionen för mig imorse gick inte jätte jätte bra, vet inte vad som hände :S Mitt älsklings projekt, och det gick skit? :S What happened there?... Men lämnade dom timmarna bakom mig när lunchen kom, för då var det dags att hämta Mino då hon inte kunde ta bussen till jobbet då hon glömt laddaren på jobbet igår. Men det gick ju det med :)

Så eftermiddags produktionen gick sjukt bra :D Sålde totalt 17 ordrar på 4 timmar ^^ Ganska bra, kan bättre men det tar jag igen imorgon ^^

När jobbet väl var slut, vid 16.45 så var det dags att bege sig till Årsta för att hämta lite mat till vovven och jag åkte även förbi snuttan min för att hämt min present till lille grodan som låg uppe i hennes lägenhet :)

Sedan bar det av upp mot Sävja för att mysa med Sigge :)

Hela kvällen har spenderats framför tvn för att ta det lilla lugna :) Och jag sitter här även nu (med datorn på tvbordet :P )

Fast måste lägga in: Var det någon annan som såg Desperate Housewives idag? Fy fan asså! Det kan ju inte sluta som det gjorde! Hände sjukt mycket och jag kan inte hålla mig till näst asäsong går igång igen!!!! :D:D

Men då jag börjar jobba imorgon kl.09.00 (igen) så är det nog dags att gå och sova lite :)

Så jag får väl säga som jag brukar säga: På återseende! :)

verkligen inte min dag idag...

Dagen började inte så bra... Sov lite extra när jag egentligen skulle upp och städa. Men klev upp en timme innan jag skulle åka till jobbet från vattholma. Men ja, jag hann iaf att städa, tur det :)

Men när klockan närmade sig 12, så tog jag och björnen oss en macka för att sedan bege oss ut till bilen. Självklart var den insnöad, så jag skrapade bilen så den blev snö/is fri. Men när jag sedan skulle starta bilen, så fungerade inte batteriet, igen -.- Så jag gick till grannen för att fråga om lite ström och hon hjälpte gärna till :) Men jag fick stanna inne och passa bebisen medan dom fixade med bilarna :) Så när mammagranne kom tillbaka så begav jag mig ut till bilen. Där stod björn vid passagerardörren och jag ser att han fifflar med något. Jag frågaade vad han gjorde, då svaraade han att han försökte hitta en "reservnyckel" till passaten, genom att använda sina egna nycklar. Men det konstiga var att bilen var ju igång, så jag frågade vad som hänt. Jo dom hade fått igång bilen, men dörren hade åkt igen och låst sig av sig själv... 

Så i 1 ½ timme så stod jag och björn med en mejsel och ståltråd och försökte få tag på låsknappen på insidan med ståltråden genom att bända upp dörrkanten med hjälp av mejseln. Och ja, händerna såg inte det bästa ut efter det.... Lägger upp ett kort i slutet av detta inlägg.

Men sen kom jag ju såklart till jobbet, när klockan var 15.20... så 2 timmar och 20min sen, men hade iaf förvarnat.

Jobbet gick ju bra, trots allt, så det var ju tur :) Även utbildningen gick bra ^^ Men sedan skulle jag prata med "schema" planeraren, men blev en aning sur då jag la in 8 timmar extra jobb tid men fick ändå inte ta bort mitt pass den 23/12... Så när jag gick var jag inget att leka med. SKIT sur! -.-

Och när utbildningen var slut så ringde jag min älskade syster, som då hade sigge, vovven jag är hundvakt åt varannan vecka. Hon hade med sig honom i bilen, och jag frågade om hon kunde lämna honom i sävja när hon ändå var i boländerna, men nej. Fick möta upp henne, ta med Sigge på bussen upp till Sävja. Det gick ju bra, men han skulle ju luckta på alla som gick förbi, så människorna gjorde väska usvängarna utåt när dom gick förbi... Don't know why :O

Men till sävja anlände jag tillslut, och då hörde älskade bror av sig och jag fick åka till akis på besök. Det var jag och Lambi som hälsade på (toapappret alltså :P) Sedan stannade jag till på Willys för att handla lite :) Sedan återkom jag till sävja, hämtade lille sigge och begav mig till grannarna på andra sidan :)

Hälsade på lite, umgicks och hade kul :) Blev bjuden på lite julbak och julgodis ^^ Trevligt :)
Tack för kvällen Veran och Linn :)

Så nu sitter jag upp i Sävja, har druckit 3 energidrycker (!) och ska strax ta med mig Sigge ut på en nattkiss :) Sedan blir det till att sova. Ska upp tidigt imorgon för att jobba morgon, som jag egentligen itne ska göra, men fick ju inte tag på schema planeraren idag, så kommer in "olagd" och lägger om veckans schema istället, då det vill säga :)

På tvn är Two and a half man, men nu blir det lite vitchoklad, tvn och sedan en promenad ut i underbara *host* kylan :)

På återseende!



(Så här såg mina händer ut efter att ha jävlats med bilen i 1 ½ timme..... )

öregrund :)

Igår var det jobb som gällde, som vanligt :) Eller ska jag kanske börja från fredagen? :)

Fredag gav lite jobb, för att sedan åka hem till syster och hennes underbart fina tjej annelie :) Blev bjuden på lite god mat och skulle egentligen blivit bio, men vi tog en hemma kväll med filmen skönheten och odjuret med guacemole och tortilla chips :) Sedan bar det av hemåt till vattholma för att spendera kvällen där :)

Lördagen anlände och det var sova ut som gällde ;) haha riktigt skönt faktiskt ^^ Men kvällen gav mycket roligt, det var ju trots allt Monkans födelsedag:) Så det var fest i motorgår'n fram till sena timmarna :) Och sedan var det till att skjutsa hem syster och annelie, då jag var fyllechaffis :)

Hem till vttholma igen, för att sova ut :) För att söndagen sedan skulle ge mig lite jobb igen, som vanligt :) men det var jätte kul :) Sista timmen på jobbet så hade jag sådan överskotts energi att jag hade kunnat lämna flera burkar FULLA med energi och även dela med mig och att det ändå skulle räcka och bli över fr mig :D haha ^^ med andra ord, så var det en kul helg :)

Dagen har spenderats mesta dels på jobbet, skulle ha varit till läkarn imorse för blodprover, men orkae inte gå upp :$ så ändrade tiden tills imorgon istället :)


Så nu sitter jag vid köksbordet hemma i sävja, med en lite lakrits godis dricka bredvid mig :) har hört att en shot om dagen är bra för magen? kan det stämma?:D haha ^^

Men ja :) nu blir det väl till att sova lite så jag orkra upp imorgon :) är en lång arbetsdag imorgon ^^

Men vill avsluta inlägget med att säga; Ett efterskotts grattis till Monkan och även gratta björnen på sin födeledag och lillebror lika så, såklart :)

På återseende!

<3

En sån dag :) Dagen har inte gett så jätte...

En sån dag :) Dagen har inte gett så jätte mycket. Jag skulle ha varit på begravning imorse men jag kände att jag inte orkade, psykiskt :( orkade inte ta farväl :'( Så jag stannade hemma och tog det lugnt, iaf fram till eftermiddagen då jag mötte upp Jonte för att åka och hämta upp det nya köksbordet. Lite svårt var det att hitta, men lyckades hitta till slut:) Hämtade bord+stolar och sedan bar det av till örbyhus igen för att lämna grejorna och hämta rätt bil :) Efteråt så var det till sävja som gällde :) Kvällen spenderades med nudlar, cola och titanic:) snyftfilm tyvärr, men kände att jag behövde få ur mig lite tårar och känslor. Så nu är filmen slut och jag ska sova igen lite energi för att orka jobbdagen imorgon :) På återseende!


Hade lite kul med sms igår :)

igår fick jag något ryck och fick för mig att ha lite kul genom att smsa 118 800 :)

Min första fåga vara:

Vad är det bästa med My Stålereds peronlighet?

- Att hon har ett smittande leende och att hon är snäll mot alla människor.

Vad är My Stålereds relationsstatus?

- Hon har en pojkvän vid namn Rasmus som är en vild ung dam som älskar allt i livet, framför allt sånt som är rosa! Allt som är rosa är bra helt enkelt, om hon hade fått välja hade hela världen varit rosa. The Jonas Brothers är förövrigt så söta och sexiga att hon får ståpäls varje gång deras namn nämns. Annars gillar hon att äta pizza  och sjunga karaoke med sig själv. Hennes förebilder är Kissie och Carolina Gynning.

Vad har Marita Eriksson för relation till My Stålered?

- Marita är Mys pushande ssolstråle och äkta vän, hon ställer alltid upp med kramar och förståelse när My behöver det som bäst!

haha fan va kul det var asså :) Men anda frågan var ju lite wierd xD haha, men ganska kul att läsa iaf ^^

Är det någon mera som någonson lekt lite med sms till 118 800, eller kanske någon annan frågetjänst? Vore kul att få veta om det stämmer med svaren på era frågor :)

nej men nu ska man göra sig iordning, ska åka med bussen för att möta upp Jonte, för att sedan åka till Tobo och hämta nya köksbordet till lägenheten :)

Så är det något ni funderar över, så finns jag på mobileo :)

Tills nästa gång; På återsseende!


Vilken träningsvärk :O

Igår var det ju första tränings passet på Sats med Spining och Core :) Hade lite svårt för spinningen då mina fötter domnade bort i tramporna (!) men höll i en kvar med intensiv spinning iaf :D Och när jag sedan inte klarade mera, så gick jag ut och stretchade lite och väntade på Mino :) Efter ett tag så ser jag en flåsande Mino komma ut ur cykelsalen xD va kul det såg ut ^^

När klockan sedan slog 11.30 så var det dags för core träning :D Och fan va kul det var! :D Haha vill redan nu ta ett till träningspass ^^ Men har ju önskat mig gymkort i julklapp :) Fast denna gång på friskis och svettis :) vet att det kostar en slant, men det kan det vara värt faktiskt :) vill ju börja träna ^^

Men när träningen väl var slut, så bar det av till jobbet :) Lämnade Mino vid jobbet och begav mig till vänge :)Sedan spenderades resten av kväll, som jag skrev igår, på jobbena :)

Idag var det upp tidigt för att gå ut med Sigge, och göra lite mat till lunchen på jobbet :) När allt var klart, furkosten, lunchen, fixandet, utgång med vovven, så bar det av till bilen för att börja jobbet 09.00 :) Jag var faktiskt relativt pigg idag, då jag inte alls är en "morgon" människa xD haha men körde på som vanligt, fram till 18.00 då det bar av till Sissi, för att hämta sminkväskan, och vi åkte även till Gränby :D Kul att träffas igen och bara vara lite ^^

Men när klockan närmade sig 19.00 så var det dags att dra sig hem till lille Sigge :) Hade fått hjälp av jonte att ta ut honom på promenad, men fick ett sms som jag INTE ville ha-.- i det stod det: Eh vems är leopardskorna?

Dah mina älsklingsskor såklart!

But guess what? Lille söta, eller ja då var han inte söt, Sigge, hade bitit sönder mina klackskor, älsklingsskor! gud va arg jag blev! Sp kvällen har varit lite grinig, men ändå väldigt bra :)

En vänd till med Sigge har det blivit, suttit och pratat lite och även surfat :)

Men det bästa på dagen var faktiskt kvällen, nyss :)

Det blev ett Core-pass nr 2 :D Och idag känner man verkligen vilka övningar som tar vart xD haha vilken jävla träningsvärk efter gårdagen :) Speciellt i överlåren och när jag skrattar så gör det ont i nedre magmusklerna :P men stolt :D :D Ska fortsätta med detta ^^ 30min räcker :D

Men nu blir det till att sova lite, ska trots allt jobba 09.00-17.00 imorgon oxå, hoppas jag orkar! :)

Btw, idag var sista dagen för att påverka december lönen och fan va stolt jag är :D har jobbat 130 timmar denna månad, så jag går förhoppningsvis på lönetrappan :D Beror ju lite på om jag uppnått måålen, men det får vi hålla tummarna för :) Är lite orolig för tiden då vi hade som mål 1.6, ni på PV vet vilken kampanj jag snackar om... Men håller tummarna, gör det ni med! MÅSTE ha lönetrappa ^^ !!!!!

Så tills nästa gång:

På återseende!

RSS 2.0