en sådan konstig vecka som gått... :S

I måndags började allt konstigt... eller nej de var i söndags faktiskt.

Hela familjen hade kommit hem från husvagnen, max hade anlätt oxå för att sova över och spendera veckan i öregrund med mammi och pappi. Så mamma ställer sig och göra lite "mamma" mackor :) Helt plötslit så ber hon om en alvedon, för hon har ont i hela partiet runt magen och ryggen. Så jag hämtar en, sedan går jag och björnen ut med Gonzo. När vi har varit ute och stått och pratat lite med greta och hennes karl, så ringer pappa och säger att vi måste komma tillbaka på en gång, för mamma måste upp till sjukhuset :O Så vi skyndar oss tillbaka och när vi kommer in så åker mammi och pappi till sjukan, jag tar över mackorna och så tedde sig kvällen.

Stackars mamma såg ut att ha så himla ont :( Jag blev så extremt nervös, så kunde knappt somna på kvällen... men tillslut somnade jag, av utmattning. Så mamma kom hem igen på måndagen, och tydligen så hade hon infektion i musklerna mellan revbenen... Och de var något som hon skulle använda alvedon emot... shit kan dom inte behandla de bättre eller?! Men sjukvård, nee tack... helst så sällan de går för min del iaf.

Men ja, i måndags så skulle jag ha jobbat, men hade inte fått någon sömn och jag kände mig inte tipp topp eftersom mamma hade åkt in och jag inte visste varför (!) Så jag ringde till adde, och han ringde sedan upp. Så allting löste sig.

Så på dagen där så bestämde jag och snuttan att vi skulle träffas i stadsparken för lite picknick :) Tog med mig några mamma/my mackor och hon tog med sig dricka^^ Så satt vi där hur länge som helst och pratade av oss :) Gissa hur skönt och hur mysigt de var? Helt underbart må jag säga :) Har saknat dig min lilla snuttan ^^ <3 lööv you!

Efter kvällen så kände jag att jag var kapabel till allt, nästan iaf. Så när klockan ringde på tisdagmorgon så var de dags att ta sig till jobbet igen. En 12 timmars dag då... trodde jag skulle dö när klockan närmade sig 17... Men var tvungen att gå hem 19 för jag kunde inte prestera som jag skulle. Huvudet var sjukt trött :O haha men de är ju förståeligt ^^ 10timmar på jobbet, med ett headset på huvudet :P haha but i can do everything i really want ^^

Onsdag, torsdag var likadant. Jobba, jobba, jobba! Vet ni? Jag har faktiskt jobbat bort HELA sommaren... All värme som har funnits, helt borta för att jag har jobbat arslet av mig... Men de är ju cash, men nu vill jag ha de ogjort när vädret är så här :O men ja, så är väl livet antar jag...

Så i torsdags så kom kusin Sara och Anja ut och hälsade på efter jobbet :) När Sara fick sug efter natchochips så åkte vi till Storvreta och handlade och hämtade samtidigt upp Sandra oxå :) Fullt hus är vad de blev ^^ haha:) Och jag träffade Zhwan oxå, fan de var på studentdagen senast :O Sjukt länge sen ^^ Btw bruden, grattis till lägenheten och universitetsplatsen :) Håller tummarna för dig ^^

Fredagen, då var de tills att vakna med feber och ont i halsen... Så typiskt-.- Men iaf, så städade vi och donade hemma, då mammi och pappi skulle komma hem för att mamma sedan skulle till sthlm och va med i pride festivalen idah.

älsklingen och jag fixade klart så att vi kunde ta 16.37 bussen in, möta upp jonas och bege oss till sthlm för att fixa lite i Mickis lägenhet, för att sedan bege oss till öregrund :) Fy fan va nice de var asså! :D

När vi sedan hade anlänt, så skulle Jonas käka lite, så jag och björnen åkte hem till honom för att hämta hans högtalare, som jag älskar btw ;) Sedan på kvällen så blev de riktigt mys :) Vi gick över till Nybergs, satt där och umgicks lite, hade sjukt kul :) Och lite senare på kvällen, så anlände LilleBror och LillaSyster oxå :) Så då begav vi oss upp till min husvagn :)

Där satt vi och umgicks, hade precis fått igång musik och satt och pratade lite. Inte högt överhuvudtaget, sedan så smäller de till i hela förtältet, and guess what? Någon jävla gubbjävel ramlade över hundgården, in i förtältet och sedan knackar han på och säger åt oss att skärpa oss!? Vilken jävla stil! onas smålackade ur på honom, men som tur var så hade han hunnit gått, tur för han asså! Nee de förstörde min dag... Hade han varit en stammis här sp hade han vetat hur de går till här på campingen... Men icke sa nicke! Fuck of dude! -.-  

Men idag är de nya tag. Sitter här i förtältet, med älskade björnen liggandes, sovandes i husvagnen. Nere vid resturangen så är det fullt liv. Några grabbar med ängelvingar och auror på huvudet, och andra med gula kläder på sig. Jag tror bestämt att de är uttagning till öregrundsslaget :) Men vilka härliga skratt, trots att dagen inte är den bästa. Man fylls av glädje, fast jag sitter på utkanten, helt osynlig och de enda som socialiserar sig med mig är min musik.


Och igår kväll, så fick jag ett mms av Mia, med en skiss över min tatuering, som jag ska göra för Emilias skulle. Dock var den inte färdig, men så himla fin. Vet tyvärr inte var jag ska ha den någonstan, förslag kanske?

Har fått förslag på vaden, ryggen någonstans och mellan skuldrorna :) Något mera? Öppen för alla förslag :)

Så för att ni ska kunna ge mig, så får ni smakprov här de:



Nå?

Så grymt tacksam är jag för att du hjälper mig Mia, jag förlitar mig på din kunskap att rita, man blir aldrig besviken :) Tack så extremt mycke! DU är bäst :) puss^^

Men nu är de till att gå till kiosken, köpa lite frukost, sedan väcka björnen.

Så tills nästa gång;

Majs, Bajs, så himla nice!<3

en trevlig liten helg :)

igår så var det till att vara hundvakt ute i öregrund medans mammi & pappi åkte eckerö linjen med annelie och bengt. De blev en massa vändor ner till öregrund med cykeln, och vovven i cykelkorgen ^^ Så på kvällen så kändes de att man hade suttit flera gånger på en cykelsadel xD haha ! Men som tack så fick jag, när mamma och pappa kom hem, en jägermeister :D YUMMI! ^^ sen så sov vi över hos björnen och umgås med lillebror :)

Idag så var de älskade björnens tur att åka till eckerö. Själv så fick man vara hemma, men fick ju extra sovmorgon ;) haha :) Så runt 14 så begav jag mig till sunnanö, för de var tråkigt hemma själv. Nere på campingen så blev de dåligt väder, så jag umgås lite med mamma och satt lite framför datorn :)

Så runt 4 kom familjen Karlsson hem, och jag fick, av björnen, en koskenkorva Strawberry :D Yummi!!!
Så ikväll, då blir de lite röj röj med några gamla vänner:) Ska bli så mys ^^

Men så tills nästa gång då;

Majs, Bajs, så himla nice! <3


en sådan saknad :(

I tisdags så var vi på äventyr med Linda och Adde i bilen. Och på vägen hem så åkte vi genom Edsbro. Jag försökte verkligen känna igen mig på alla ställen, men det gick inte. Tillslut så åkte vi förni Smara skylten, då mindes jag allt. Hur jag var hos dig och hälsade på, vi gick på promenader, gick ner till vattnet och skulle bada, men jag fegade... Så vi stod vid vatten kanten och umgås lite istället. Åh vilka minnen som kommer upp när jag tänker på dig!

Loggade nyss in på bilddagboken och kollade igenom dina bilder och såg ett inlägg där man skulle avsluta dina meningar. Hittade en mening; " Utan emilia är det.... ingen livsglädje(!)" :( Saknar henne så :( Snart är de ett år sen... Hur kan tiden gå så fort? Jag vill stoppa upp den, åka tillbaka och hjälpa dig. Vi gjorde ju allt för varandra :(

För några veckor sedan, så satt jag i stan, med amelie och pratade lite. Så började vi att prata lite om emilia hur hon hade de osv. Sedan kom vi in på hennes sista dagar, när hon besökte oss. Jag fick då bekräftat på det jag har fruktat; Jag hade haft för lite tid med, hon kändes sig utanför, bortglömd, sen jag blev tillsammans med Björn. Och jag erkänner, jag tog henne för givet... Men nu önskar jag att jag fick tillbaka den tid jag förlorat med henne :(

Jag vet att hon fortfarande finns, men det känns som om gud har tagit tillbaka henne :( Kanske är de för att jag inte har träffat henne på länge? Senaste gången var på sjukhuset, några dagar efter att hon kom ifrån akuten.

Det enda jag kan leva på nu, är rapporter från andra, hur hon mår och hur de går. Men jag tänker på dig allt mera för var dag som går, jag saknar dig!! 

Älskade Kråkan min, jag håller tummarna för dig, tänker på dig varje dag! Hoppas du har de bra och att dom tar hand om dig! Önskar du var här nu, det är så mycket jag vill dela med mig till dig just nu!





Mamma Mu's Kråkan 4-ever<3

dem senaste dagarna

... har varit helt fantastiska må jag säga :) helgen som var, började inte så bra. Men resterande var sjukt trevlig :) Var nämligen ute i öregrund hos björnen och nere på campingen :) Hade sova över gäster fredag till lördag, Jossan och Adde, och även lördag till söndag, och då kom Isa oxå :) De var riktigt trevlig må jag säga

På måndagen så var de dags att jobba då :) Men på morgonen så missade jag bussen och sen så fick jag inte tag på chefen :P Så jag åkte in och tog igen timmarna från morgonen, på kvällen :) när jag sedan kom hem så slängde jag mig i poolen :) (JAAA VI HAR ÄNTLIGEN EN POOL) sedan var de lite mys med älsklingen :)

På tisdagen så var de dags att jobba 9-17 :) Gick riktigt bra faktiskt, och när jag sedan hade slutat vid 17, så stod jag och väntade på tåget, då linda ringde min mobileo :) Så jag fick skjuts hem :D Av Linda & Adde då ^^ Så när jag kommer hem så tar vi de lugnt, jag och björnen, när Linda plötsligt smsar mig runt 19 och frågar om vi vill med på äventyr. Ja men hallå! Sånt kan man inte säga nej till efter alla berättleser ;) haha :) Så runt 20.00 blev vi upphämtade och gav oss iväg på äventyr :) Jag, Björn, Linda & Adde, som körde :) Vi åkte runt på dom mesta otänkbara ställen som finns :P Vi hamnade i Gimo, Lunda, Stockholms Län, Norrtälje Kommun, Hallstavik... Massor :D Sen påväg hemåt så passerade vi genom Edsbro (smara, där emilia lilla ängeln min och jag har minnen ifrån) och sedan knutby :) När vi ändå var påväg åt de hållet så tyckte jag att vi kunde faktiskt hälsa på Johan som var och sov hos Ingela, i Almunge :) Så provade jag ringa, inget svar... Så vi åkte och ställde oss utanför ;) haha och jag ringde, och ringde och ringde ;) tillslut... Efter typ 100 samtal,så svarade han :) Väckte den stackarn tyvärr :( Men var trevligt att få träffa honom ^^ De händer ju inte så ofta då han egentligen bor i Huddinge :) Men de var kul :D Så runt halv 1 på kvällen/natten så begav vi oss mot uppsala :)

Så runt 1 kom vi hem, efter ett äventyr på 5 timmar :) Riktigt kul må jag säga :D måste göras om må jag säga ^^

Igår, onsdag, så var de jobb... igen :) men kunde inte fokusera för fem öre... så slutade tidigare och åkte hem till älsklingen min. Vi firade faktiskt 15 månader igår (21/7) ^^ Mys blev de ^^

Så idag, skulle jag ha jobbat 13-21 men ine blev de så... Vaknade imorse och de kändes som jag åkt på ryggskott... :S Fy fan va hemskt de var! :O Så var tvungen att ringa och sjukanmäla mig... helvete... men ja, kommer man inte ur sängen nästan så kan man inget göra åt de än att ta lite motverk.

Så ja, halv om halv har de senaste dagarna varit helt underbara :D

Så tills nästa gången;

Majs, Bajs, så himla nice!<3

sista natten

dagen har varit helt perfekt :) imorse fick jag lite sovmorgon åtminstone :) Så klockan ringde halv 8 imorse, och jag gick då upp för att få i mig lite frukost :) Sedan så bar de av till körskolan för att köra min näst sista lektion :)

Sedan bar de av tillbaka till hotellet :) och gissa vad? :) Inatt fick jag sov ut till skillnad från dom andra nätterna :) vaknade bara (!) en gång inatt :) och de var för att byta platta ^^ så de va sjukt skönt :)
Men iaf. När jag kom tillbaka till hotellet så la jag mig och skulle titta på "våra bästa år" men hann bara se 10min sen somnade jag :O vaknade till ibland när jag fick sms, men somnade om lika fort... vaknade runt 15 igen :O SHIT ASSÅ! Men så när jag vaknade så gick jag upp och umgåicks lite med Anna, en tjej på hotellet :) Sen bar de av till ICA och handla lite middag ^^ Typisk middag för mig, billy's panpizza xD och lite jordnötter (!) ^^ YUMMI :D

Sen blev de att prata lite med älsklingen, fan va jag saknar honom :( men träffar honom imorgon :D :D:D

Så efter de, så tyckte jag att de blev EXTREMT tråkigt att vara själv på rummet, så jag började packa, jag åker ju faktiskt hem imorgon :) skönt ska de bli ^^

För att fördriva tiden, så packade jag väskan :) allt är nästan packat, förutom tandborste, hårborste och kläderna jag ska ha på mig imorgon ^^

Nej men nu väntar duschen på mig :)

Höres alla ^^

Så tills nästa gång;

Majs, Bajs, så himla nice! <3

en sån urusel natt...

igår kväll tänkte jag vara duktig och gå och lägga mig tidigt. 22.30. så jag gick och la mig runt halv elva, och stängde av tvn för att sova. Men plötsligt så hör jag en massa smällanden i dörrar och killarna i rummet bredvid var inte direkt tysta... sen så var de så himla varmt i rummet, fast jag hade fönstren öppna och fläkten på... så jag vred och vände på mig, utan att få ett positivt resultat... så jag tog täcket, kudden och filten och la täcket på golvet, la kudden på och la mig på golvet. konstigt nog så somnade jag där :O Runt halv 2... inte kul alls. Så dä somnade jag, men vaknade när klockan var 4.12... var då tvungen att hoppa upp i sängen, gjorde ju ont i ryggen på golvet :O Men sen så fick jag iaf sova några timmar till. Vaknade av ett sms som mottogs 7.13 av min älskade syster. Men svarade inte utan somnade om på direkt. Så klockan 7.30 så ringde klockan och jag gick upp 7.45 för att göra mig iording för att äta frukost och sedan bege mig till trafikskolan. Hade min första och sista lektion för dagen 8.25 :)

Det gick så sjukt bra :D Några få saker jag måste träna på bara :) Parkering (teknik), hitta vändplats snabbare, håller hastigheten (och inte någon/några över) men annars så var allt bra :D Fy fan va skönt de känns! Hoppas på att jag klarar de, jag ska klara uppkörningen för fan :D

Så nu sitter jag på hotellrummet, har sjukt tråkigt... vet inte vad de finns att göra och jag har bara 3 resor kvar på mitt kort så jag kan inte åka till uppsala heller, för måste ha resorna tills imorgon när jag ska till jobbet hade jag tänkte. Men får se hru de blir med de :)

Men jaja, ska titta lite påtv och sen blir de att titta lite shrek 3 :D Yay :D

Så tills nästa gång;

Majs, Bajs, så himla nice!<3

P.S. SUGER PÅ PIZZA!

oj vilken dah :P

Imorse var de upp och packa resäskan, skulle ju fara till Gävle idah och stanna en vecka. Så tåget gick 12.32 från vattholma och anlände till Gävle 13.30 :) Hela resan så satt jag och pluggade arslet av mig, men inte hjälpte de :O 3 fel... fan vilken skit asså! :@ Men de roliga var att, när man tittade igenom svaren så visste jag ju vilka svar de var... fy fan asså! :S Men bättre lycka nästa gång :)

Men jag ser faktiskt fram emot veckan, få köra lite :D

Måste faktiskt passa på att säga grattis Desirée om jag inte redan gjort de ^^ Du förtjänar verkligen körkortet :D Stort GRATTIS :D haha :)

Nej men så jag checkade idag in på hotellet, järnvägshotellet, och gissa om de är sjukt mysigt här? :) Man kan sitta i fönstret och se ut över gatan, samtidigt som man kan titta på tv och de finns en fläkt :D yay! ^^ världens mysigaste hotell ^^ haha :)

Jaja, nu sitter jag här, har ingenting att göra.... Tittar lite på tv, chatta runt lite, smsar. Funderar på att ta mig en sväng ner på "stan" eller jag hittar inte dit... Men gå lite iaf :) Men de får vi allt se :)

Men aja, tills nästa gång;

Majs, Bajs, så himla nice! <3

SP3G <3

Ja det va´ en kväll i juni, då när sommarn e´ som bäst
Hon dansade för morfar som hon gillar allra mest.
Hennes morfar satt å nynna på en sommarmelodi
Plötsligt spratt de´ till i gubben, han blev ung och han blev fri

Han tog av sig sin kavaj
sparka av sig båda skorna.
Å så spotta´ han ut snuset
och sa min sköna får jag lov
Hon var vacker, han var stolt, rak i ryggen som en fura
Det var sommar det var glädje och de dansade och sjöng

Na na na na na na na na na na na nana na na na na na na na na na na na na na na na na na na
La la na na na na na na na na na na na na na
La la na la la la na na na na na na na na na

Så mindes han å sa;
Ja du skulle sett din mormor, hon va´ lika grann som du
där hon dansade i gräset likadant som du gör nu
Hennes hår var blekt av solen hennes mun var smultronröd
Hon va´ ljuvlig som en lilja hennes kärlek va´ som glöd

Så jag tog av mig min kavaj
sparka av mig båda skorna.
Å så spotta´ jag ut snuset
och sa min sköna får jag lov
Hon var vacker, han var stolt, rak i ryggen som en fura
Det var sommar det var glädje och de dansade och sjöng


oj oj oj vilken gårdag :) + födelsedag idag :)

Måste börja med att gratta födelsedagsbarnen :D Sixten som fyller 2år idag och Nallen som fyller 22år idag:D GRATTIS PÅ ER :)

igår kväll så var de dags att se den tredje filmen i Twilight sagan :D Eclipse ^^ Fy fan asså va bra den var :D fast jag måstesäga, tvåan är bäst ;) dock så slutade den lika dåligt som tvåan, när de är en sån scen så vill man inte vänta tills nästa film :O shit asså... -.- VILL SE EN FJÄRDE NU :D !!!

Men de var hur kul som helst igår :) Mötte upp Linda runt 17 efter ett tripp till IKEA med monkan i hennes raggarbil ;D En Pontiac Firebirde ;D *grrrr*

Shit va upp spelt jag var över att se den :D Men idag var de en dåligare dag... Allt från gårdagen, popcorn, nötter, chips med creme fraisch och tacosås, gjorde inte min mage så himla glad :O vaknade med magkramper... så jag har bara tagit de lugnt idag... fifflat lite med björnens iPhone men måste ha ett nytt simkort till den tyvärr... ska fixade imorgon :)

Men den dumma magen börjar bli snäll igen :) men jag är ju van vid smärta så de är inte så farligt som man tror :P haha :) Skulle vilja ha en cellavie asså, skulle intesitta helt fel! xD haha :)

Men ja ja :) får ta en sån nästa gång förhoppningsvis :)

Så tills nästa gång;

Majs, Bajs, så himla nice! <3

mindre än en vecka kvar

v27 den här veckan... Nästa vecka är sista veckan på körskolan :D yay :D ska bli så sjukt kul, men börjar bli nervös för de börjar ju dra ihop sig för allt nu ju :O

Desirée ska skriva idag :O Men är inte så nervös för henne, känner på mig att hon klarar de :D Håller verkligen tummarna för dig tjejen :D

Men snart är de min tur... :S Shit asså! Var tvungen att ringa körskolan idag och fråga vart trafikverket ligger i Gävle... haha de var ju en peace of cake :P haha :) men nu börjar jag känna pressen att plugga klart dom sista sidorna i körkortsboken :O Stress stress!!! Jobbar ju varje dag förutom helgen... hur skadetta gå? :O men positivt... jag har inte fått under 54 på testproverna på skolan, och tydigen så behöver man bara 52 rätt av 70 möjliga. så är inte så jätte nervös :O men ändå...

Äsch! Tänk inte mera nu my :) kommer gå bra :D

Och nu kom Monkan med snygging bilen :D ska sluta här nu och börja bege mig till jobbet :)

Ha de bäst!

Så tills nästa gång;

Majs, Bajs, så himla nice! <3

när ensamheten kryper sig på så resulterar det alltid i tårar

Jag förstår inte... Så fort jag är ensam, oavsett hur mycket jag MÅSTE göra eller vill göra för att hålla mig sysselsatt, så kommer alltid tankarna på Dig, när ensamheten kryper sig på...

Jag minns att, varje gång jag mådde så här, så kunde jag ringa dig, smsa dig eller komma upp om jag ville, och prata ut! Men vad gör jag nu? Vem kan stoppa mina tårar när saknaden är så stor efter dig? Vem? Finns de botemedel? Nej... Vaför inte?

Jag kan inte sluta tänka på dig, du finns där hos mig varje dag. Önskar bara att jag fick hålla om dig, nu, få prata med dig, åka ut till husvagnen! Allt som vi brukade planera... Jag kommer ihåg sista april förra året. Hur du ligger där på björns soffa, sovandes med Björn på dina fötter. Det var så himla tomt utan dig i år. Allt som hänt... Sista april, studenten, midsommar, värmen och även din födelsedag...

Varför måste de vara så här? Jag går igenom alla detaljer från när du var hemma hos mig den dära natten, när ingen fick veta att du sov över, hur du satt vid datorn och letade efter någon som hade plats för dig att sova över. Ett desperat försök att få träffa alla en sista gång, vad du trodde iaf. Bilden av dig, där du går ut genom dörren den där dagen, kan inte försvinna. Det känns som om jag kunde ha gjort mera för att förhindradetta :( Åh gud va jag saknar dig!

Åh jag sitter och lyssnar på låten Eurodancer med DJ Mango. Kommer ihåg hur vi satt på planet, när det skulle lyfta, och styra mot England. Hur vi sitter där med musiken i öronen, och jag tänker att bättre än så här kan de fan inte bli :D Fan va kul allt ska bli! Min första resa tillsammans med en kompis och de bara är vi!

Så när vi satt där på planet i våras, påväg till Lanzarote, så kunde jag inte släppa bilden av dig där bredvid mig, hur vi fick vänta på flygplatsen för att få lyfta då dom inte kunde hålla tiderna på lyftningarna och landningarna.

Men som man brukar sig, de är väl bara att gilla läget, eller? Jag vill inte de! Jag vill att du ska ha de bra oavsett om jag inte kan träffa dig och prata som vi gjorde förut!

Men min älskade Emilia, du ska veta att jag tänker på dig varje dag, flera gånger om dagen. Ibland med tårar i ögonen av längtan efter dig, ibland med ett leende på läpparna av alla minnen vi upplevt tillsammans.

Och de är Körkortet som gäller för mig snart, i Gävle, inte så långt från Bollnäs faktiskt. Klarar jag mitt körkortet då ska jag komma upp till dig :D hålla om dig och, om du tillåter mig, pussa på dig! Och jag lovar att ta med mig Amelie och Sara också :) 

Fan va jag saknar dig Kråkan min! Jävlar tårar :'( Älskar dig av hela mitt hjärta, mendet hoppasjag att du redan vet innerst inne! <3

1990-05-11 var en av dom bästa dagarna på denna jord! <3


   

vilka dagar :)

Nu känns de som om allt faller på plats :D

I onsdags så var jag på utbildning för ett nytt projekt på jobbet och även nästa vecka så får vi oxå ett nytt projekt :D Yaya :D I tisdags så fick jag min efterlängtade iPhone :D Dock ringde jag och klagade på Telia när jag skulle fixa likadant abbonnemang osv till Björn. Jag hade fått dyrare månadsavgifter än honom :O Men jag klagade, skällde och blev lite sur, så löste allt sig ;D haha så jag fick göra om mitt röstkvitto ;D haha :D Sjukt nöjd!

Och idag är de fredag, kan de bli bättre? :D ja de kan de ^^ imorgon ska vi iväg på en liten hemlis (blink blink) haha :) så jo de kan bli bättre :D och på söndag så har vi sagt att Linda ska komma över och titta på film med mig:) Edward scissorhands :D längtar :D och på tisdag då är de Eclipse med Linda som gäller :D :D :D YAY! :D :D fan va braallt känns just nu :) måtte de hålla i sig :D

Och så kom jag på, v.28 så ska jag ju upp på min sista vecka i Gävle :D haha :) Lite finslip osv :) bl.a. utbildningskontroll, att jag kan allt :) Ska bli så kul :D längtar oerhört mycket ^^ vill ju ha de dära körkortet snart :D

men nu ska jag göra mig klar för att åka till jobbet :)

Så tills nästa gång;

Majs, Bajs, så himla nice!<3

RSS 2.0